top of page

Kosten

De kosten van uw belangenbehartiger

In onze markt zijn vele letselschade juristen en adviseurs actief. Bij de keuze van je belangenbehartiger is een persoonlijke klik, betrouwbaarheid en deskundigheid een pré. Daarnaast is het belangrijk welke concrete afspraken je maakt over de betaling van de buitengerechtelijke kosten. De kosten van jouw belangenbehartiger vallen onder de buitengerechtelijke incassokosten. In Nederland is dit in artikel 6:96 lid 2 van het Burgerlijk Wetboek geregeld. De aansprakelijke partij moet de redelijke kosten vergoeden die het slachtoffer maakt om schade vast te stellen en deze schade vervolgens te verhalen.

 

Betuwe Letselschade is uw persoonlijke belangenbehartiger 

 

Persoonlijk contact, directe lijnen en snelle acties om u te helpen is waar wij voor gaan. Op integere wijze, volgens het keurmerk van het Nationaal Keurmerk Letselschade, gaan onze mensen voor jou aan de slag. De kosten van ons kantoor declareren wij bij de aansprakelijke verzekeraar. Niets meer en niets minder. Jouw kosten voor de hulp van Betuwe Letselschade worden vergoed door de wederpartij. Mochten deze kosten toch niet worden vergoed dan declareren wij dit uiteraard niet door naar jou. Dit risico ligt dan bij ons. 

Mocht het nodig zijn dat wij gaan procederen bij de bevoegde Rechtbank dan bespreken wij met jou uitgebreid de risico's en kansen zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Uiteraard regelen wij jouw zaak het liefste zonder tussenkomst van de rechter. In het grootste deel van de gevallen is dit ook niet nodig. 

Jouw herstel staat centraal

Door de belangenbehartigers van Betuwe Letselschade heeft u geen omkijken naar de afhandeling van jouw letselschade. Je kunt je daarom volledig focussen op je herstel. Dat is wel zo prettig. Uiteraard houden onze mensen je volledig op de hoogte van de ontwikkelingen en kan je door middel van je eigen klantomgeving alle documenten terugvinden. 

Betuwe Letselschade helpt u kosteloos bij het hele traject van uw ongeval. Van de intake tot de eventuele schadevergoeding. 

Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies over uw arbeidsongeval: 085 - 7500 200 

 

CONTACT

Betuwe Letselschade

Biezenwei 23 - 01 

4004 MB TIEL 

Nederland

www.betuweletselschade.nl

info@betuweletselschade.nl

085 - 7500 200

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
Schermafbeelding%252525202021-06-04%2525
Transparent.png

Hoe kunnen wij je helpen? 

Bel ons op 085 - 7500 200 voor direct contact met een letselschade jurist

bottom of page