top of page

Nieuw! Betuwe Letselschade, úw belangenbehartiger bij letsel

TIEL - Wanneer u letsel heeft opgelopen heeft dat vaak veel impact op uw leven. Als slachtoffer heb je vaak maar één doel. En dat is beter worden. U doet er vervolgens goed aan om de experts van Betuwe Letselschade als uw belangenbehartiger in te schakelen.


Voor particulieren, werknemers en ondernemers

Door expertise te bundelen is op 1 juli 2021 Betuwe Letselschade van start gegaan. De mensen van Betuwe Letselschade hebben ervaring in de wereld van letselschades. Jurist Mark Smits zegt hierover: “Naast onze werkzaamheden voor bedrijven behandelden wij al zaken voor personen met letselschade. Door ons nieuwe label ‘Betuwe Letselschade’ hebben wij nu alle expertises gebundeld om mensen met letselschade optimaal als belangenbehartiger bij te kunnen staan. Onze financiële- en juridische experts staan zowel particulieren als ondernemers bij.”


Kosteloos

Wanneer het bijvoorbeeld gaat om een verkeersongeval, arbeidsongeval, of een hondenbeet, de mensen van Betuwe Letselschade staan u kosteloos bij. De werkwijze is transparant en gericht op uw herstel en financiële rust. Mark Smits zegt hierover: “Als je betrokken raakt bij een ongeluk en je raakt gewond, kan je met veel kosten en schade geconfronteerd worden. Wellicht kan je tijdelijk, of zelfs helemaal, niet meer werken. En wat moet je met de medische kosten die voor jouw rekening komen? Als iemand schuldig is aan het ongeluk en je wil deze kosten verhalen, schakel dan onze professionele hulp in. Onze dienstverlening is voor onze klanten kosteloos. Deze verhalen we op de wederpartij”.


Contact

Heeft u letsel opgelopen en u heeft hulp nodig met uw schade? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wellicht kunnen wij u kosteloos, als uw belangenbehartiger, verder helpen.Betuwe Letselschade

Biezenwei 23 -01

4004 MB TIEL

085 – 7500 200

www.betuweletselschade.nl

71 weergaven0 opmerkingen
bottom of page