top of page

Verkeersongeval

Een ongeval in het verkeer

Je bent in het verkeer gewond geraakt door een verkeersongeval. Dit kan ingrijpende gevolgen hebben waardoor je leven compleet is veranderd. Wellicht ben je opgenomen in het ziekenhuis of werk je thuis hard aan je herstel. Naast de fysieke en emotionele gevolgen zijn er regelmatig financiële consequenties.  

 

Onze letselschade juristen hebben ruime ervaring met het verhalen van de schadevergoeding. Je komt voor schadevergoeding in aanmerking als vaststaat dat de wederpartij aansprakelijk is voor het ontstaan van het verkeersongeval en jouw letselschade. Het aantonen van die aansprakelijkheid en de hoogte van de geleden schade is soms lastig vast te stellen. Daarom is het verstandig om een jurist als belangenbehartiger in te schakelen. 

Soorten verkeersongevallen

In het verkeer kunnen verschillende soorten ongevallen plaatsvinden. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan;

 • Letselschade door een aanrijding;

 • Letselschade na een fietsongeluk;

 • Schade als inzittende van bijvoorbeeld een auto;

 • Whiplash;

 • Ongeval tijdens woon- werkverkeer.

Bij een fietsongeluk is een automobilist bijna altijd aansprakelijk. Terwijl bij een ongeval tijdens woon- werkverkeer ook de werkgever aansprakelijk kan zijn. De juristen van Betuwe Letselschade kunnen je als belangenbehartiger professioneel bijstaan bij alle verkeersongevallen die buiten jouw schuld zijn veroorzaakt. Zelfs in sommige gevallen waarbij je het ongeval zelf of gedeeltelijk hebt veroorzaakt kunnen wij je helpen.

Kosteloos

Betuwe Letselschade helpt u kosteloos bij het hele traject van uw verkeerssongeval. Van de intake tot de eventuele schadevergoeding. 

Voorbeelden van verkeersongevallen:

 • Je bent als fietser of voetganger aangereden door een automobilist. Als fietser en als voetganger geniet je overigens altijd bescherming. 

 • Als automobilitst heb je een ongeval veroorzaakt. Je hebt een SVI, schadeverwerking inzittende afgesloten. 

 • Je bent aangereden door een andere automobilist en je hebt hierdoor een whiplash opgelopen. 

Na een ongeval is het belangrijk dat je onbezorgd kunt werken aan je herstel. Betuwe Letselschade neemt voor jou alle bijkomende financiële zaken uit handen zodat jij kunt werken aan je herstel. Het enige wat je voor ons hoeft te doen is contact opnemen. Wij regelen de rest. Uiteraard kan je eerst met ons een vrijblijvend gesprek aangaan om je mogelijkheden te bespreken. 

 

Zorgvuldigheid bij ernstig letsel 

Onze juristen gaan samen met jou en eventuele experts, onderzoeken wat eventueel bij blijvend letsel de gevolgen zijn voor jouw toekomst. Kan jij nog volledig werken in je huidige functie? Of zijn hier aanpassingen nodig? Wat zijn de financiële gevolgen? Betuwe Letselschade neemt alles met je door zodat niets over het hoofd wordt gezien. Hierbij moet je bijvoorbeeld ook denken aan je huishouding of de klussen die je aan je huis deed. Kortom zorgvuldigheid geboden voor jouw toekomst. 

Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies over uw verkeersongeval: 085 - 7500 200 

 

CONTACT

Betuwe Letselschade

Biezenwei 23 - 01 

4004 MB TIEL 

Nederland

www.betuweletselschade.nl

info@betuweletselschade.nl

085 - 7500 200

 • linkedin
 • facebook
 • twitter
Schermafbeelding%252525202021-06-04%2525
Transparent.png

Hoe kunnen wij je helpen? 

Bel ons op 085 - 7500 200 voor direct contact met een letselschade jurist

bottom of page