top of page
Seijbel Photography--9.JPG
Over Ons

Betuwe Letselschade is een toonaangevende speler op het gebied van juridische- en financiële hulp bij letselschade. 

 

Wij werken dagelijks voor onze klanten vanuit ons kantoor in Tiel, in het centrum van ons land met onze focus

op Rivierenland. 

 

Wij staan onze klanten professioneel bij door ze volledig te ontzorgen in het kader van het vaststellen van de juiste schade, juridische procedures en het innen van de letselschade. Zo kunnen onze klanten zich volledig richten op het herstel en hebben zij geen omkijken naar de financiële afwikkeling van de schade. 

 

Seijbel Photography--22.JPG

PERSOONLIJKE AANPAK

"De belangenbehartigers van Betuwe Letselschade zorgen voor de financiële afwikkeling van uw schade, zodat u zich kunt richten op een spoedig herstel" 

Onze mensen maken graag het verschil. Onze aanpak is betrokken en effectief. Wanneer u letselschade heeft opgelopen door toedoen van iemand anders dan heeft u hulp nodig van goede en ervaren juristen. De mensen bij Betuwe Letselschade doen alles om ervoor te zorgen dat uw schade wordt vergoed. 

 

Ons kantoor gaat voor een persoonlijke aanpak. Daarbij krijgt elke zaak van ons de maximale aandacht door betrokken en laagdrempelig te werk te gaan. Alleen dan kunnen we resultaat neerzetten. Hierbij werkt ons kantoor nauw samen met de beste partners voor de meest scherpe tarieven.


PASSIE


Samen met onze gepassioneerde mensen maken wij van elke dag een nieuwe uitdaging om onze klanten te helpen met de schade die ze lijden. Onze kennis breiden wij voortdurend uit door deel te nemen aan relevante trainingen en cursussen. Via onze eigen moderne website, hebben onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in het dossier. Daarnaast zijn wij overdag altijd bereikbaar voor vragen of advies. Zo geven we onze klant de beste aandacht die zij nodig heeft.

Maak kennis met ons team
-

Betuwe Letselschade bestaat uit een team van ervaren en professionele juristen en financiële experts. Onze mensen hebben brede ervaring met juridische en financiële  dienstverlening. Ons kantoor heeft alle expertises in huis om u professioneel bij te kunnen staan. Een belangenbehartiger op maat. Waar u zelf behoefte aan heeft. Indien noodzakelijk maken wij gebruik van onze flexibele schil, dit door inschakeling en/of samenwerking met aan ons kantoor gelieerde externe advocaten of accountants.

-

Onze betrokken specialisten

Schermafbeelding 2020-02-18 om 16.59.24.

Mark Smits

  • Grey LinkedIn Icon

Jurist Letselschade

Schermafbeelding 2020-02-18 om 16.59.18.

Sander Swuste

  • Grey LinkedIn Icon

Jurist Letselschade

Schermafbeelding 2020-02-18 om 15.36.34.

Martin van Zon

  • Grey LinkedIn Icon

Financieel Specialist

Schermafbeelding%252525202021-06-04%2525

Fleur Baas

  • Grey LinkedIn Icon

Secretaresse

-
Vestiging 

Meldt uw schade

Betuwe Letselschade

Biezenwei 23-01

4004 MB TIEL

Nederland

www.betuweletselschade.nl

info@betuweletselschade.nl

085 - 7500 200

Original.png
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • tjilpen
Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page